Top : Bedrijfsruimte : Interieur Voeg uw link toe


Links:
BS Houten Horeca Meubels
BS Hout in vorm is een modern bedrijf met innovatieve kwaliteitsproducten. De modellen horeca meubels en woon meubels zijn exclusief en tevens op maat te maken.
Geplaatst op 18-Oct-2010


De Arend
Midden in de showroom ligt het Jos Goestenplein. Een grote gebeeldhouwde Arend staat centraal in het hoofdkantoor te Waardenburg. Deze is symbolisch voor het bedrijf. Het is zowel met De Arend en Jos Goesten als oprichter begonnen. In Ammerzoden runde Goesten in de jaren zeventig en tachtig een cafť, De Arend.
Geplaatst op 18-Oct-2010


Homint Meubel en Interieur
Homint heeft een zeer breed aanbod aan meubilair van trendy tot klassiek, van design tot barok en van hout tot metaal. Voor iedere gewenste uitstraling en sfeer doet u een beroep op Homint. Uw wensen worden uitgewerkt tot een 3-dimensionaal inrichtingsvoorstel. Aan de hand van de indeling, routing en de sfeer vormt u zich al snel een beeld van de nieuwe inrichting. Homint brengt u graag alvast in de stemming!
Geplaatst op 18-Oct-2010


Horeca Meubilair Jolina
Op deze site zijn verschillende soorten horeca meubels te vinden.
Geplaatst op 18-Oct-2010


Horeca terras meubilair
Horecaterrasmeubilair.nl - de voordeligste in horeca terras meubilair! Terrasstoelen, terrastafels, loungesets, terras tafelbladen, parasols, partytenten, terras verwarmers en meer. Scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar!
Geplaatst op 18-Oct-2010


Kaja Horeca Interieur
Een fantastische collectie vintage meubelen zoals restaurantstoelen, sofa's, banken, fauteuils en kasten. De authentieke kleuren en materialen ademen sfeer en gezelligheid uit. Met zowel klassieke als moderne vormen zijn de modellen uit de vintage collectie oogstrelend en ook nog eens zeer comfortabel.
Geplaatst op 18-Oct-2010


Okido BV
U wilt optimaal gebruik maken van de ruimte in uw cafť of restaurant? Kies dan voor stapelstoelen. Stapelstoelen zijn na gebruik gemakkelijk op te stapelen en nemen weinig ruimte in. Zo creŽert u bijvoorbeeld in een handomdraai een dansvloer. Ook het schoonmaken wordt makkelijker dankzij het opstapelen van stoelen
Geplaatst op 18-Oct-2010Volgende 7 links