Top : Brancheorganisaties Voeg uw link toe


Links:
AF&BM
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is ruim 18 jaar geleden opgericht. De vereniging is opgericht door een aantal Food & Beverage Managers uit diverse Amsterdamse bedrijven die besloten structureel samen te komen in een club die verscheidene gemeenschappelijke belangen bespreekbaar moest maken.
Geplaatst op 7-Sep-2010


CafeBrains
Cafébrains is het landelijke samenwerkingsverband tussen grootschalige cafés & dancings met een capaciteit tot 1000 bezoekers. De achterliggende gedachte is het delen van horecakennis binnen de aangesloten locaties en het maximaal kunnen profiteren van productkortingen.
Geplaatst op 7-Sep-2010


CNV Horeca
Wij beschikken over professionele onderhandelaars, die zo'n 600 cao’s afsluiten. Daarnaast bieden we uitgebreide dienstverlening en een professionele helpdesk, waar onze leden terecht kunnen met al hun vragen over werk en inkomen.
Geplaatst op 18-Oct-2010


Gastvrijheidsgilde
Het Gastvrijheidsgilde staat voor verdere verbetering van de professionele gastvrijheid in horeca, recreatie en catering. Iedereen die professioneel gastvrijheid verleent kan lid worden van het Gastvrijheidsgilde.
Geplaatst op 11-Dec-2010


Horeca Gilde
Het NHG is een werkgeversorganisatie voor horeca-ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Op dit moment bedraagt het aantal leden ruim 750, wekelijks komen daar leden bij. Lid van het Nederlands Horeca Gilde zijn onder andere: Hotel New York in Rotterdam, Café de Jaren in Amsterdam, alle Bastion-hotels, de Humphrey's restaurants en vele andere middelgrote en kleine bedrijven in heel Nederland.
Geplaatst op 7-Sep-2010


Horecabond FNV
FNV Horeca behartigt jouw belangen als werknemer in de horeca! Daarnaast levert lidmaatschap je direct al vele voordelen op: korting op ziektekostenverzekering, belastingadvies en meer.
Geplaatst op 7-Sep-2010


Kenniscentrum Horeca
Het Bedrijfschap zet zich in voor een gezonde en professionele bedrijfstak. Dat doen we al meer dan vijftig jaar, maar de manier waarop is aangepast aan de dynamiek van de horecabranche. Want de wereld van de horeca verandert en het Bedrijfschap verandert mee. Want "als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg" (Albert Einstein).
Geplaatst op 18-Oct-2010Volgende 7 links