Top : Catering : Bedrijfs Catering Voeg uw link toe


Links:
Bedrijfscateraars
Het gehele aanbod van de bedrijfscatering in uw bedrijfsrestaurant wordt door WE CANTEEN samen met lokale ondernemers ingevuld. Tevens kunnen uw behoeften voor banqueting en mogelijk koffiebar door ons worden ingevuld. Het dagelijkse aanbod van vers gebakken brood, soepen, salades en verse sappen worden dagelijks aangeboden door WE CANTEEN.
Geplaatst op 24-Nov-2017


Hakado
Onbekommerd genieten, dat is waar het bij Hakado om draait. Of het nu gaat om een lekkere verse kop koffie, een gekoelde frisdrank of een heerlijke snack. Hakado zorgt ervoor dat het u en uw medewerkers aan niets ontbreekt. A-merk producten in topklasse automaten met een eersteklas service. En, u heeft er geen omkijken naar.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Lunch Nu
Lunchnu.nl is het grootste online lunchbezorgbedrijf van Nederland. Vanuit ruim 150 keukens leveren wij in heel Nederland uw bedrijfslunches. Wij staan garant voor een optimale dienstverlening en voldoen aan de huidige milieu en kwaliteitseisen.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Maas International
Koffieautomaten voor ieder bedrijf Met de koffieautomaten van Maas International kiest u voor heerlijke koffie, doordacht design met optimaal bedieningsgemak. De koffiemachines van Maas zijn geschikt voor elke zettechniek en koffievariant.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Mighty Good Fruit
Mighty Good Fruit betekent, iedere week een kist appels, zonder gedoe, op je werk bezorgd. Voor slechts 29,50 ontvang je iedere week een mooie houten kist met 15 kilo (ca. 100) eerlijk verbouwde Elstars uit Zeewolde. Zonder er over na te denken, maak je, door je bewuste en verantwoorde manier van ondernemen, altijd indruk op je personeel en relaties.
Geplaatst op 27-Oct-2010


van Berkel Partner in Catering
Uw partner in originele/Trendy en klassieke concepten. Vakkundig gastheerschap heet u welkom in wereld van de Culinaire Catering Service en bedrijfscatering. Tevens voorziet van Berkel partner in catering al uw catering voor bruiloften, partijen, personeels- en jubileumfeesten en vele andere gelegenheden.
Geplaatst op 27-Oct-2010
Verwante rubrieken:
  • Catering