Top : Catering : Institutionele Catering Voeg uw link toe


Links:
Albron
Dus, wilt u in uw zorginstelling een sfeervol restaurant met lekkere en gezonde maaltijden? Een restaurant of cadeauwinkel in het ziekenhuis met een aangenaam terras voor patiënten, bezoekers én medewerkers? Of zoekt u een oplossing voor eten en drinken in een kleine woongemeenschap? Met onze formules en concepten bieden we een antwoord op deze vragen én meer!
Geplaatst op 27-Oct-2010


Appel
Appèl is opgericht in 1978. In dat jaar is Appèl van start gegaan met haar dienstverlening ten behoeve van het Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch. In de loop van de jaren heeft Appèl haar werkzaamheden uitgebreid met Contract-Catering en Schoonmaakdienstverlening.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Markies Catering
arkies Catering is een toonaangevende specialist op het gebied van onderwijscatering en heeft een landelijke dekking met bijna 150 onderwijsinstellingen. Met een team van ruim 400 professionals zijn wij nu 14 jaar actief en behoort Markies Catering tot de grootste cateraars van Nederland; Markies is de grootste onderwijscateringspecialist.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Medirest
Met Medirest haalt u jarenlange ervaring in de zorg in huis. Wij bieden totaaloplossingen met hoogstaande maaltijdservices en restauratieve voorzieningen in ziekenhuizen, ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Onze vertrekpunten zijn kwaliteit, maatwerk in zorgcatering en een grote klantvriendelijkheid bij onze klanten en gasten.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Uw Huistraiteur
ekker eten, daar gaat het om in onze maaltijdservice. Uw Huistraiteur heeft zich gespecialiseerd in ambachtelijk bereide vriesverse maaltijden van hoge kwaliteit. Wij streven een hoogwaardige maaltijdservice na met heerlijke maaltijden en een zeer flexibele service, voor decentraal opgezette zorginstellingen in heel Nederland.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Vermaat groep
De moderne consument hecht steeds meer waarde aan goede voorzieningen en service. Het is een ontwikkeling die zich ook voortzet in de zorgsector. Naast een optimale medische behandeling en begeleiding verwachten gasten, bezoekers en medewerkers goede horeca- en winkelvoorzieningen die het bezoek of verblijf in een ziekenhuis veraangenamen.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Vitaal Catering
Echte focus op onderwijs catering! Meer vers, beter gevarieerd en supergezond tegen student-vriendelijke prijzen.
Geplaatst op 27-Oct-2010
Verwante rubrieken:
  • Catering