Top : Horecabeurzen Voeg uw link toe


Links:
BBB Maastricht
De ťchte horecaondernemer kan zijn hart ophalen tijdens de 2011 editie van Nederlands oudste horecavakbeurs. Niet alleen zijn alle facetten voor een succesvolle bedrijfsvoering aanwezig, ook kan er kennis worden opgedaan en kunnen er contacten worden gelegd die een horecabedrijf in de volle breedte van het woord doen groeien.
Geplaatst op 7-Sep-2010


GildenEvent
Het Gilden Event is een jaarlijks inspiratietheater voor vakmensen. Het event wordt georganiseerd door Koksgilde en Gastvrijheidsgilde in samenwerking met de Vrienden van de gilden. Voor een impressie van het GildenEvent10: www.gildenevent.nl
Geplaatst op 11-Dec-2010


Horeca Outlet Beurs
De Horeca Outlet Beurs is 3 dagen lang het trefpunt voor ondernemers en relaties uit de horeca, catering, recreatie en overige gerelateerde branches, waar zij kunnen: proeven, kijken, ervaren en kopen.
Geplaatst op 7-Sep-2010


Horeca Vakbeurs
Horecava 2011 - Horecavakbeurs voor verrassend ondernemen. Ontdek er trends en primeurs, deel ervaringen met collegaís en experts, vind er langgezochte oplossingen, vergelijk binnen het complete aanbod en investeer in uw toekomst!
Geplaatst op 7-Sep-2010


HorecaEvenTT Assen
HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. HorecaEvenTT vindt plaats in de TT Hall Assen. Dit evenementencomplex ligt pal naast het TT circuit en is goed te bereiken vanaf de A28 met een 4-baansweg tot aan de voordeur. En wat dacht u van de 6000 gratis parkeerplaatsen waarover de TT Hall beschikt?
Geplaatst op 14-Jan-2011


Zeeuwse Horeca Beurs
Op de beursvloer draait alles om gastronomisch genieten. U krijgt er allerlei tips en trucs over productinnovaties binnen de branche en deelt uw vakkennis drie dagenlang met duizenden branchegenoten en potentiŽle klanten.
Geplaatst op 7-Sep-2010