Top : Locaties : Limburg : Restaurant Voeg uw link toe


Links:
Eetcafe Ceramique
Bij Ceramique staat eten in het teken van ouderwetse gezelligheid: gewoon samen lekker eten. Het logo, de soepterrine is niet zomaar als symbool gekozen. In Ceramique heerst die gemoedelijke warmte van thuis. De zaak heeft een uitstraling waar de bezoeker zich direct op zijn gemak voelt. In Ceramique is het verwachtings-patroon dat je er ongedwongen kunt genieten van een eerlijke maaltijd.
Geplaatst op 1-Dec-2010


Eetcafe Jour de Fete
Jour de Fête is een bourgondisch en romantisch eetcafé, gevestigd in een oud pand op de altijd levendige Markt.
Geplaatst op 1-Dec-2010


Le Virage
‘Le Virage’ is Frans voor ‘De bocht’; om de hoek vindt u het Onze-Lieve-Vrouweplein, Maastrichts gezelligste en intiemste plein. In ons restaurant, geniet u in een familiaire sfeer van een appetijtelijke lunch of diner. Laat u verrassen door onze menukaart, die mettertijd wordt aangepast aan het seizoen, maar altijd met respect voor de streek.
Geplaatst op 1-Dec-2010


Mes Amis
Bij mes amis heerst een gemoedelijke sfeer waar je graag met vrienden vertoeft.Als vinologe zorgt Annaline voor dé specialiteit van het huis: liefst 20 verschillende soorten wijnper glas te bestellen! De keuken is Frans en Nederlands-regionaal. Ook serveren zij vegetarische gerechten.
Geplaatst op 1-Dec-2010


Restaurant Bretelli
De keuken combineert, mediterrane en regionale specialiteiten vanuit een klassieke basis met bescheiden gebruik van moderne kooktechnieken tot een gastronomisch geheel. Complex dat wel, veel smaken, invloeden uit de diverse Europese keukens en af en toe een vleugje uit het Verre Oosten.
Geplaatst op 1-Dec-2010


Restaurant Doe Gewoon
Eetcafé Doe Gewoon aan de Boschstraat 98 in Maastricht heeft in 2006 haar deuren geopend en is méér dan alleen een eetgelegenheid. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking met veel plezier en toewijding in de bediening en keuken. Doe Gewoon biedt hen de kans deel uit maken van de samenleving en voldoening te halen uit hun werk.
Geplaatst op 1-Dec-2010


Restaurant Roxy
In ons smaakvol ingerichte restaurant kunt u genieten van mooie gerechten vervaardigd van de allerbeste ingrediënten. Onze keuken biedt u een uitgebreide keuze in gerechten die met zorg zijn bereid door onze chef kok Huub Rokx.
Geplaatst op 1-Dec-2010Volgende 7 links