Top : Regels en Wetten : Adviesbureau Voeg uw link toe


Links:
ConcreetAdvies
Startende en al bestaande ondernemers kunnen terecht bij ConcreetAdvies met vragen rondom de bedrijfsvoering, gemeentelijk beleid, wetten en regelgeving en over de uitwerking van alle uitdagingen van een horecaondernemer. ConcreetAdvies heeft ruime ervaring met alle facetten van een horecabedrijf, zowel operationeel als beleidsmatig en helpt ondernemers opgedane kennis en kunde zelfstandig in te passen, zodat zij (verder) kunnen groeien.
Geplaatst op 1-Nov-2010


Cooking the Books | Accountants & Adviseurs
Accountant met hart voor horeca. Pro-actieve dienstverlening, 2.0. Wij helpen u met administratie, en verzorgen jaarrekening en aangiftes. Ook uw adviseur op gebied van herstructurering, financiering, overnames. Breed netwerk in horeca.
Geplaatst op 7-Jan-2011


Het GeluidBuro
Het GeluidBuro verricht akoestisch onderzoek voor horecabedrijven. Onze no-nonsens-aanpak resulteert in een helder leesbaar rapport waarin staat hoeveel geluid u kunt maken binnen de wettelijke geluidnormen. Ook geven wij duidelijke adviezen over hoe u het beste kunt isoleren. Bel gerust voor meer informatie of kijk op onze website.
Geplaatst op 18-Nov-2010
Verwante rubrieken:
  • Regels en Wetten