Top : Toeleveranciers : Software Voeg uw link toe


Links:
Catercoach
CaterCoach helpt organisaties om het beste uit hun restauratieve voorzieningen te halen via praktische adviezen en handige tools.
Geplaatst op 15-Oct-2010


Feebz
Feebz is nieuwe, gebruiksvriendelijke horecasoftware. Feebz bestaat uit verschillende modules, die de horeca-ondernemer Ťn werknemers ondersteunen bij de dagelijkse taken. Eenvoudige programma's om menucalculaties, brutowinstmarge-controle en communicatie binnen de horeca aanzienlijk te verbeteren Ťn kosten en tijd te besparen.
Geplaatst op 15-Oct-2010


Horeko
Horeko biedt u grip op uw zaak. U heeft altijd een actueel beeld van de stand van zaken van uw bedrijf. Zo kunt u snel de vinger op de zere plek leggen en actie ondernemen. Dit levert naast een verbetering van uw marge een grote mate van duidelijkheid en rust op.
Geplaatst op 15-Oct-2010


osFinancials
osFinancials is de betaalbare diamant onder de financiŽle software Grootboekrekeningen, voorraadbeheer, BTW en facturatie; voor ondernemers is een goede financiŽle administratie noodzakelijk. Maar vaak lopen zij tegen het probleem aan dat boekhoudprogramma's ingewikkeld zijn en bovendien erg duur. Uit onvrede met deze situatie wilde zelfstandig ondernemer Pieter Valentijn daarom enkele jaren geleden zelf een programma om zijn financiŽn bij te houden schrijven.
Geplaatst op 15-Oct-2010


Teamuren-plan
TeamUren-planģ is het personeels planningspakket van East4 B.V. Met dit pakket kunt u na het invoeren van de vaste gegevens in enkele muisklikken uw personeelsrooster maken.
Geplaatst op 15-Oct-2010


Werkrooster
Met werkrooster.com roostert u personeel zeer gemakkelijk in, en kunnen uw medewerkers altijd hun eigen rooster inzien.
Geplaatst op 15-Oct-2010
Verwante rubrieken:
  • Toeleveranciers