Top : Werk en Opleiding : Opleiding Voeg uw link toe


Links:
Alfa College
Bij het Alfa-college vind je een opleiding die bij je past! Je kunt er sociaal cultureel werker worden, maar ook autoverkoper, schoonheidsspecialiste of kok. En zo zijn er nog veel meer beroepen waarvoor wij jou kunnen opleiden.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Cocktail Academy Barschool
The Cocktail Academy is een professionele organisatie, welke op deskundige wijze anticipeert op de huidige ontwikkelingen in de barwereld. De moderne allround bartender en lady bartender dient te beschikken over: gedegen dranken kennis, praktische barvaardigheden inclusief het maken van cocktails en longdrinks, sociale vaardigheden, een bewustzijn over veeleisende internationale gasten of de bereisde Nederlandse gast.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Cursus Sociale Hygiene
Wij verzorgen op meer dan 50 locaties door Nederland iedere maand cursussen op het gebied van Sociale HygiŽne, dus ook bij jou in de buurt. Wij regelen de cursus, het lesmateriaal, de lunch, de examenaanvragen en de toezending van de diplomaís en certificaten. Het erkende SVH examen wordt aansluitend aan de cursus afgenomen.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Gilden Academie
De Gilden Academie biedt vakmensen in horeca, zorg, recreatie en catering een groot aantal masterclasses en workshops, verzorgd door topvakmensen en toptrainers. De Gilden Academie is een initiatief van Koksgilde en Gastvrijheidsgilde.
Geplaatst op 11-Dec-2010


Horeca Stichting Nederland
HSN heeft als marktleider het meest complete cursusaanbod voor de Horeca. In meer dan 50 plaatsen in Nederland organiseren wij de Cursus Sociale HygiŽne, Training HygiŽnecode HACCP, SVH Leermeester Training, Cursus Bedrijfshulpverlening en diverse cursussen ter vergroting van de Vakbekwaamheid Horeca.
Geplaatst op 27-Oct-2010


Hotelschool Maastricht
De Hoge Hotelschool Maastricht is een vierjarige hbo-opleiding in gastvrijheidmanagement. Daarnaast bieden wij twee masteropleidingen aan.
Geplaatst op 27-Oct-2010


SEC Trainingen
SEC training & opleiding verzorgt de opleiding Leermeester / Praktijkopleidervoor de Horeca, toerisme en Voeding.
Geplaatst op 27-Oct-2010
Verwante rubrieken:
  • Werk en Opleiding

  • Volgende 7 links